La eliminación de Tatuajes mediante tratamientos Láser, solo pueden ser realizadas por personal sanitario y en centros autorizados por sanidad, con su correspondiente número de Registro Sanitario KLYNINK Nº Registro Sanitario: BCN-TPM-0156
Nº Registre Sanitari: BCN-TPM-0156
Eliminació de Tatuatges
 • A KlynInk realitzem al voltant de 2.500 tractaments d’eliminació de tatuatges amb làser cada any, això és una garantia d’èxit en els tractaments.
 • Comptem amb l’última tecnologia per eliminar Tatuatges

klynink borrado tatuajes

 • Estem especialitzats en l’eliminació de tatuatges , amb aquest enfocament tenim una experiència sense precedents.
 • La Especialització és una garantia de confiança i d’èxit en els tractaments, ja que cada pacient és valorat per personalitzar el tractament, sent aquesta la principal activitat del nostre centre.
 • Actualment els nostres equips poden esborrar la majoria de tatuatges, però sempre tenint en comte factors com Ubicació del tatuatge, Fototipus de pell, antiguitat, composició dels pigments, tipus de tatuatge , i un dels factors més importants per obtenir bons resultats en l’eliminació de un tatuatge són les tecnologies aplicades, per això en KlynInk treballem amb l’última tecnologia Làser Infinity , amb el que aconseguim generar menys mal epidèrmic i amb això menys risc de cicatrius, al contrari que amb equips de baixa qualitat, ja que la baixa energia emesa serà absobida per l’epidermis, produint major risc de cicatrius.
 • Cada tatuatge és únic, i l’enfocament adoptat per llevar-ha de ser personalitzat al seu cos i situació. En KlynInk vam crear un programa personalitzat i dissenyat només per a vostè. Durant la seva consulta gratuïta el nostre personal pot determinar els elements individuals que composen el seu tatuatge i farem un pla de tractament que li asseguri els millors resultats.
 • Després, durant el transcurs dels tractaments expliquem com està el procés d’eliminació del tatuatge per fer ajustos al seu pla de tractament. Sabem que no tots els tatuatges són creats iguals, i el nostre èxit es basa en la nostra capacitat per adaptar els tractaments a les seves necessitats personals.
 •  
Exemples Tatuatges Eliminats

eliminacion-tatuajes-klyninkklynink-tatuaje-eliminadoeliminar-tatuajes-klyninkeliminacion-laser-tatuajes-klyninkquitar-tatuajes-laser-klynink


LA ELIMINACIÓ DE TATUATGES

QUÈ ÉS L’ELIMINACIÓ DE TATUATGES AMB LÀSER?

El Tatuaje, aquesta compost per diferents tipus de pigments que li confereixen color. Quan un feix de llum làser, amb una determinada longitud d’ona i intensitat, interacciona amb el pigment, l’energia lumínica aplicada és absorbida pel pigment transformant-se en calor. Aquest procés és el que s’anomena fototermòlisi selectiva, produint-se la fragmentació del pigment encapsulat sense afectar els teixits adjacents.

1.- Qui pot realitzar el tractament?

Només podrà realitzar- ho personal sanitari especialitzat i amb experiència, que marca les pautes a seguir al pacient, realitzant un seguiment personalitzat de cada tractament. A més, realitzem un control durant tot el tractament, per garantir els millors resultats.

2.- Com actua el làser Nd: Yag Q-switched?

El Làser utilitzat per a l’eliminació de Tatuatges actua pel principi de la Fototermolisis selectiva, l’objectiu és l’eliminació del pigment encapsulat mitjançant la seva fragmentació, això ho fa mitjançant polsos de llum de alta energia dels quals s’aconsegueixen amb un commutador Q-switched , i unes longituds d’ona especifiques que han demostrat ser absorbides a través dels colors del Tatuatge evitant dany al teixit circumdant i cromòfors naturals (com la melanina) i que siguin absorbides selectivament pel pigment.

3.- No tots els làsers són iguals

Depèn de dos factors tècnics vitals per a l’efectivitat del procediment: que el làser disposi de longituds d’ona idònies i efectives per assolir la ubicació dels pigments en la profunditat i gruix epidèrmic i unes característiques de potència (Fluència) per obtenir els resultats desitjats.

 • Una sessió cada 6 o 8 setmanes, (la realització de les sessions en intervals inferiors tenen major risc de mala cicatrització i no garanteixen una eliminació més ràpida del tatuatge )
 • Resultats visibles des de la 1a sessió.
 • Menor risc d’efectes secundaris.

4.- Quantes sessions són necessàries?

El nombre de sessions necessàries estarà marcat en funció del tipus de tatuatge, zona a tractar i de les necessitats específiques de cada pacient. Però normalment la mitjana sol estar entre 6 i 10 sessions.

6.-És dolorós?

El tractament làser per  esborrar Tatuatges pot resultar molest per a alguns pacients, però pot aplicar-se una crema Anestèsica tòpica, tipus  EMLA que redueixi la sensibilitat de la zona 1 o 2 hores abans de la sessió, encara que normalment n’hi haurà prou amb l’aplicació de fred directe en la zona. Després de cada sessió es pot continuar l’activitat normal.

7. Quant dura cada sessió?

És un tractament ràpid gràcies al nostre làser Infinity, (des d’alguns segons en tatuatges petits, fins a 30 minuts tatuatges més extensos).

Pots veure Videos del tractament des d’aquí.

8.-És possible fer el tractament làser també a l’estiu?

Si, protegint la zona a exposició solar els 5 primers dies del tractament, podem realitzar el tractament de eliminació de tatuatges làser també a l’estiu.